сряда, 10 август 2011 г.

Квилинг обувки! - Quilling shoes!

В разгара на лятото е най-подходящият момент да ви представим една тематична колекция квилинг творби. Те са изработени от сръчната Нели, от морската ни столица Варна, за която сме споменавали и в друг наш пост. Темата на тези творби са обувките и по-конкретно сандалите. Изработени са с 3D структура и страхотно изпипване на детайла, което веднага ще забележите от снимките. Малко хора биха обърнали внимание на подметките на обувките, но Нели се е постарала дори за това. Цветовите комбинации са както винаги добре подбрани. Доброто цветоусещане на Нели личи и в други нейни творби, с които естествено ще ви запознаем в съвсем скоро време. Освен това моделите на сандалите са много интересни и свежи и още от пръв поглед ти идва да ги обуеш и да походиш с тях. За съжаление това е невъзможно, но поне можем да им се порадваме с очи.
Източник: nelika-neli.blogspot
Първият модел е в тъмно зелената гама:

Вторият модел е в жълтата гама:

И третият модел, който просто обожаваме, заради верижките оформени като малки листа и съчетанието между бледо зелено и жълто.

Бихме искали Нели да ни зарадва с още модели, ако пък и прибегне до тюркоазено синия цвят, който вече втора година ни е слабост..., но да не нахалстваме. И просто за сравнение, а и за да оцените таланта и и дейността на авторката на тези квилинг сандали, ще ви покажем единствените снимки на обувки, които успяхме да намерим в интернет пространството.
Вижте още тематични квилинг творби:

Няма коментари:

Публикуване на коментар