събота, 26 ноември 2011 г.

Забавен петък - 22!

Днес петъкът наистина ще е интересен и забавен, защото трябва да отсрамим дългата липса на публикаций от наша страна. Молим да ни извините. Та тъй като съвсем скоро пред очите ви ще се изправят предимно Коледни камбанки, снежни човеци и други обичайни коледни символи, ние решихме да ви покажем няколко нестандартни пръстена, с който се надяваме да докараме усмивки на лицата ви.
Източник: www.w-market.co.kr
 Не е зле да си закопчеете пръстите, току виж броят им намалял :)
 Този е, за да напомня на притежателя си, че перфектни хора няма и всеки си има тъмна страна.
 Ето този пък е в противовес на първият пръстен :) Ако на някой стандартната бройка от пръсти му идва в повече...
 Семпло, но изключително лесно за изработка бижу, особено подходящо за ел инженери или служители на електроразпределителни дружества. :)
За този пръстен, дори да обявят: "...Само сега, първите 10 закупили го мъже ще получат в комплект и безплатен автомобил марка...", пак няма да се намерят желаещи да го закупят за половинките си. :))
 Този модел пък е изработен специално като за ловци, скоро сигурно ще видим пръстени и с други глави, о извинете точната дума май е трофеи.
 Ето нещо и за природолюбителите или за съвременните работещи дами, градящи кариера, но търсещи начин да намекнат на ухажорите си, че искат да свият собствено гнездо.
 Този пръстен предвид липсата на диамант е удачен вариянт за годежен пръстен.
 Този пръстен пък е за двойки. Какво по хубаво от това снимката на любимия човек винаги да ти е под на ръка. А най-практичното е, че плащате 1 пръстен, а можете да подменяте снимката, колкото често искате или се наложи. :)
 Какво по-хубаво от това денят ти да започне с чашка топло кафе.
 И чудесното решение за ученици и студенти - декодиращ пръстен! Защо чак сега го пускат в продажба? :(



Няма коментари:

Публикуване на коментар