петък, 6 юли 2012 г.

Новата лятна колекция на Нели!

От доста време не съм поствала нищо по темата за куилинга, но ето че за мен отново е чест да ви представя новата лятна колекция на една от моите любимки Нели. Вие сигурно вече сте ги видели, но аз съм ви подбрала точно тези нейни творби, които ме разтърсиха с качеството си на изработка и съчетаване на цветове.
Източник на снимките: www.nelika-neli.blogspot.com


Ето го и новият лек сандал в светъл беж, които този път е съчетан с подходящ в цветово отношение комплект от стилна гривна и фриволни обеци:



Вторият модел за този летен сезон е във винаги приятния цвят за окото - лила, който също е придружаван от ефектен комплект бижута в теменужената гама.




А това пано, въпреки че според мен е още рано за гроздобер ме грабна със съчетанието си на цветове и стилистиката на цялата творба, която ако не ме лъже паметта съм виждала и друг път, но в по-мрачни цветове. Сега вече тази творба ме грабна.



Червена експлозия! Не зная само на мен ли червеното ми действа зареждащо с ентусиазъм, но нямаше как да подмина тази картичка, която просто сияе с това "Кока-Колено" червено.

4 коментара:

  1. Нели, ако случайно прочетеш този пост, те поздравявам за пореден път за уменията ти. Моля те не спирай, куилинга ти е вроден. А ако ти остане време сред заплануваните ти творби, защото сигурна съм, че имаш много такива, бих искала да видя в лятната ти колекция от сандали и един, който е в хитовият за сезона "медитеранео" стил - бяло, синьо и червено.

    ОтговорИзтриване
  2. Случайно попаднах тух и искам да кажа, че съм възхитена!
    Поздравиления за креативността и прекрасната изработка на всичко!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за прекрасните думи на похвала, НО тези прекрасни творения не са наше дело, а на сръчната ни съгражданка Нели. Под статията има линк за връзка към нейния сайт. Насладете се на още от нейните прекрасни творби.

    ОтговорИзтриване