събота, 26 септември 2009 г.

Лампа - „Кристален дракон”!

















Лампата с голям кристален дракон внася повече благоприятно „Чи” в големия ви хол.
Драконът е вещаещо добро (имагинерно) животно, обичано от тези, които вярват във Фън Шуй, и което носи щастие, богатсво и късмет. Ако търсите осветление, с което да осветите големия хол, тази лампа „Кристален дракон” е изключително подходяща и може да внесе благосъстояние.
Лампата е изработена от тежък оловен кристал и 6 халогенни луни, които светят директно върху кристалите и така очертават фигурата на дракона. Определено ще имате нужда от голямо пространство, където да окачите тази лампа, тъй като е дълга 1,83м и висока 0,90м.
Тук се появява по-особеният момент с цената на тази изящна лампа. Сумата на етикетчето гласи 3510 долара, което със сигурност означава, че могат да си я позволят само хора, които са много богати и притежават къща с достатъчно пространство за нея. За фън шуй маниаците, може да си струва опитът да я притежават, за да внесе повече благоприятна енергия „Чи” в дома им и така да получават повече доходи, с които пък да изплащат задълженията си по кредитните си карти, натрупани след покупката на "Кристалния дракон".

С благодарност за превода на Lilluu!

Няма коментари:

Публикуване на коментар