сряда, 20 април 2011 г.

Осветителни тела!

Днес искам да ви разведря с няколко модела на интересни, забавни и красиви осветителни тела, които биха разнообразили и направили по-интересен всеки дом.
Източник: lyring
Първо един модел на текстилени осветителни тела /аплик и пендел/ с много цвят и весело настроение:

След това едни настолни лампи особено подходящи за детска стая, защото стойката им е изградена от дребни играчки, на които може би е даден втори шанс за живот, а не са изхвърлени след като децата са се наиграли с тях. Дизайнер Ryan McElhinney.

Следващите отново са висящи и невероятно сполучливо наподобяват Луната. Освен това разпръскват много приятна и нежна светлина.

И накрая една много красива и интересна серия от осветителни тела с визията на чаши пълни с искрящо шампанско. Изработката им е ръчна, но пък балончетата изглеждат много реални. Отново имаме два вида осветителни тела - висящи и настолни. Изглеждат особено подходящи за модерни клубове, ресторанти или хотели, защото с меката си светлина и ефектен вид биха вдъхновили немалко посетители да си поръчат бутилка пивко и ароматно шампанско.

1 коментар:

  1. Гец:
    Впечатлен съм. Всичко е изработено с майсторлък и вкус. Поздравления. Аз също изработван осветителни тела от естествени материали като хоби, но смятам, че е рано да ги излагам

    ОтговорИзтриване