вторник, 19 април 2011 г.

Очарователни 3D плочки от Lafabbrica Spa!

Lafabbrica Spa е италиански производител на плочки. Тази година те пуснаха в производство нова серия очарователни керамични плочки с релеф на цветя и поразителен 3D ефект. Плочките имат поразително стилен и естетически вид във всяка една баня. Ако предвидите и подходящо осветление, което да подчертае красотата на релефните плочки, тогава ще получите за вашия дом едно малко СПА, в което да си почивате и релаксирате. 
Източник: arsitekturmedia
Друг интересен продукт от същата фабрика са облицовъчни тухлички с посребрен ефект или  с позлата. Тези тухлички са ръчно гланцирани и принадлежат на бижутерийната серия на  Lafabbrica Spa. Това както се досещате, предполага, че тухличките придават разкош във всеки един интериор.

3 коментара:

  1. Много е важно как ще съчетаем цветовете и материалите на плоки за баня а тези релефни плочки са истински празник за окото.

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се че ви допадат. Много сте права, че е особено важно да се съчетаят цветовете в банята. Макар да е помещение, в което прекарваме повече време от всекидневната, то именно в банята се освежаваме и релаксираме. Затова и не разбирам хора облицовали баните си с плочки в агресивни и наситени цветове. Аз просто се влюбих в тези 3D плочки с флорални мотиви.

    ОтговорИзтриване
  3. Признавам,че до сега не бях виждала подобни плочки, но много ми хареса.всичко изглежда страхотно, доста добре изпипано и изискано.Няма как да не се впечатли всеки един гост на такъв дом.Време беше да се заменят тези лъскави плочки,които седят добре при подове и санитарни възли, тъй като са лесни за поддръжка и са с по-висок коефициент на триене след намокряне, но пък с три де ефект вече никои други не са толкова интересни.

    ОтговорИзтриване